Välkommen till hemsidan

Under alla mina år inom hälsobranschen, då jag hjälpt hundratals människor med hälsoproblem, har jag lärt mig hur oerhört viktigt det är att själv vara med och ta ansvar för sin hälsa och sitt liv för att bli och förbli frisk och stark. Att helt lämna över detta ansvar till en terapeut eller läkare ger sällan långvarig lindring eller bot. Vi behöver alla lära oss att känna in både kropp och själ för att själva kunna rätta till obalanser innan de blivit för stora och skapar allvarlig sjukdom.

När vi pratar om att förbättra vår hälsa kommer oftast först dietförändringar och förbättrade motionsvanor upp som åtgärd. Jag vill föra upp två helt andra områden som är ännu viktigare, och som behöver fungera optimalt för att vi ska kunna hålla fast vid och må bra av kosten och motionen, nämligen tanke och andning!

Genom den här hemsidan, seminarier, kurser och enskilda konsultationer, vill jag dela med mig av den kunskap jag samlat på mig för att från grunden hjälpa dig med din hälsa.

Intressant? Dela gärna!Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *